Lataa

Takkatarvikkeet

LAADUKKAAT TAKKATARVIKKEET JUURI SINULLE

Takka houkuttelee! Loimuavan tulen äärelle on rentouttavaa istahtaa ja nauttia lämmöstä. Tulisija tarjoaa myös pientä puuhastelua, sillä sitä täytyy huoltaa ja tarvittaessa hankkia varaosia kuluneiden tilalle.

Takan arina ja tuhkalaatikko ovat säännöllisesti puhdistuksen tarpeessa. Ritilämäinen arina mahdollistaa ilmavirran kulun ja edistää puiden palamista. Sen vuoksi arinan päällä ei saisi olla liikaa tuhkaa.

Takan puhdistukseen kannattaa hankkia takkavälinesarja. Siihen kuuluvat hiilihanko, tuhkalapio ja takkaharja, joilla saa tulipesän arinan ja tuhkalaatikon kätevästi siivottua. Niistä on olemassa erilaisiin sisustustyyleihin sopivia malleja. Myös tyylikäs takkapuuteline tuo oman säväyksensä kokonaisuuteen.

Takkaan voi tarvittaessa tilata varaosia. Esimerkiksi arinat, tuhkaluukut, takkaluukut ja savupellit kuluvat vuosien saatossa, ja välillä ne täytyy vaihtaa. Takkatarvikkeet sopivat myös uusiin takkoihin.

Takkaluukuilla voi vaikuttaa takan ja koko tilan ilmeeseen. Nykyisin hankitaankin usein lasiluukut takkaan, jotta elävä tuli pääsisi oikeuksiinsa ja jotta tulen kajosta voisi nauttia. Luukkujen lasit on valmistettu erikoismateriaalista, joka kestää varmasti puun jatkuvaa polttamista.

Erilaiset takkatarvikkeet voi tilata kätevästi Pihatukulta. Kannattaakin tutustua tarkemmin tuotteisiin, koska ne on valittu myyntiin laadukkaiden valmistusmateriaalien ja upean ulkonäön perusteella

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 55)

Sivu
/ sivu
Nouseva
 1. Tarjous
  RAIS WOODBOX
 2. Tarjous
  LUMOX EKOAIR TULISIJAN LISÄILMAJÄRJESTELMÄ
 3. Tarjous
  MORSØ ELLIPSE TAKKAVÄLINESARJA
 4. Tarjous
  MORSØ CONFORM TAKKAVÄLINESARJA
 5. Tarjous
  MORSØ CURVA TAKKAVÄLINESARJA
  MORSØ CURVA TAKKAVÄLINESARJA
  119,00 €

  Tai 14 € / kk

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 55)

Sivu
/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy