Lataa

Varaavat takat

Varaavat takat

VARAAVA TAKKA ON KODIN LÄMMIN SYDÄN

Ilmojen viiletessä moni joutuu pohtimaan lämmityksen riittävyyttä. Laadukas, lämpöä varaava takka on helppo lisälämmönlähde. Varaava takka on toimiva otettavaksi esimerkiksi lattialämmityksen rinnalle. Varaavan takan luovuttamaa pehmeää lämpöä riittää pitkään lämmittämisen jälkeenkin.

Varaavan takan lämmönkeräyskyky on riippuvainen takan painosta. Siksipä kookkaimmat varaavat takat ovatkin suhteellisen raskastekoisia ja vaativat alustan vahvistamisen ennen asennusta. Pienet, mutta paloteknisesti tehokkaat varaavat takat voidaan asentaa helposti ilman pohjan vahvistamista.

Laadukkaat varaavat takat ovat pitkällisen tulitekniikan tuotekehityksen tuloksia. Niiden valmistamisessa on otettu huomioon tulen ja ilman käyttäytymismallit, materiaalien lämmönkestävyys ja tasapainoinen lämmönluovuttaminen.

Lasiluukulla varustettu varaava tulisija on todella kaunis sisustuselementti. Tulen loimuaminen takassa on kaunista ja rentouttavaa katseltavaa. Norjalainen Nordpeis-tulisijavalmistaja valmistaa Salzburg-sarjaa, jossa paloilma kuumenee liekkien avulla metallisissa tulokanavissa, jolloin paloilma säilyy puhtaana ja takan lasiluukku pysyy kirkkaana. Puhtaan lasin läpi suodattuu kaunis tulen kajo huoneeseen.

Salzburg-takkojen uudenlainen palotekniikka mahdollistaa lämmittämisen pienemmällä puumäärällä sekä vähemmillä päästöillä.

Pihatukku tarjoaa nopean ja helpon mahdollisuuden varaavan takan saamiseksi. Toimitamme takat täydellisellä toimituksella, joka kattaa kaikki asentamiseen tarvittavat tuotteet. Takan asentamisesta suoriutuu ilman muurarin apua. Rakennusalan kokemus riittää, sillä asennusohjeet ovat helppolukuiset ja kattavat. Autamme myös mielellämme asiakkaitamme kaikissa tulisijoihin ja niiden asentamiseen liittyvissä asioissa.

Tarkastele Taulukko Lista

17 tuotetta

/ sivu
Nouseva
 1. Tarjous
  NORDPEIS SALZBURG S CORNER, kulma-asennukseen
 2. Tarjous
  NORDPEIS SALZBURG L CONVECTION laadukas varaava takka kiertoilmatoiminnolla 1000kg
  NORDPEIS SALZBURG L CONVECTION laadukas varaava takka kiertoilmatoiminnolla 1000kg
  Asiakashinta 3 690,00 € Hinta 3 950,00 €

  Säästä 260 €

  Tai 50 € / kk

Tarkastele Taulukko Lista

17 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2017 Pihatukku.fi