Lataa

TAKKAPIIPUT

TAKKAPIIPUT

NYKYAIKAINEN TAKKAPIIPPU ON TYYLIKÄS JA HELPPO ASENTAA

Elävän tulen tunnelma rentouttaa, rauhoittaa ja voimaannuttaa. Takka ja liekehtivä tuli tuovat tunnelmaa ja toimivat myös sisustuselementteinä olohuoneissa, pirteissä ja mökeillä. Laadukas takkapiippu varmistaa tulisijan turvallisen käytön ja poistaa tehokkaasti takan palokaasut ja takkasavut ylös ulkoilmoihin.

Savupiippu on hyvä hankkia samalla kuin takka tai kamiina hankitaan olohuoneesi tunnelmanluojaksi ja lisälämmönlähteeksi tai savupiippu on uudistamisen tarpeessa. Pihatukun laajasta valikoimasta löytyy kotiin tai mökille sopiva valmispiippu-tarjous laadukkaimmilta tuotemerkeiltä. Valikoimasta löytyy paloturvallinen ja trendikäs kevythormi-vaihtoehto kaikenlaisiin koteihin. Savuhormi voidaan räätälöidä kohteen vaatimusten mukaan sopivaksi niin hormien lukumäärän, pituuden, tyylin kuin värityksenkin suhteen.

Valittavanasi on takan piippupaketti, jossa on teräspiippu ja kaikki tarvittavat osat takalta sadehattuun asti. Teräshormi on kestävä, turvallinen ja suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin. Valmishormi on helppo ja nopea asentaa. Se tarjoaa hyvän vedon ja moderniinkin tilaan sopivan upean ulkonäön. Keraaminen valmispiippu tarjoaa taas erinomaisen vedon myös pienellä käytöllä ja se voidaan tilaa säästävästi valita myös tupla- ja triplahormeilla, jolloin yhden läpiviennin kautta saadaan kulkemaan kaikkien tulisijojen savukaasut.

Pihatukun valikoimasta löytyy laadukas ja edullinen takkapiippu-tarjous kotiisi olipa kyseessä sitten savupiippu yhdellä tai useammalla hormilla. Kaikki valikoiman takkapiiput ovat helppoja asentaa, eivätkä ne vaadi muuraustaitoja. Pihatukku toimittaa takkapiiput lisävarusteineen nopeasti asiakkaan kotipihaan asti. Pihatukun auttava ja asiantunteva asiakaspalvelu auttaa mielellään takkapiippuihin ja niiden asennukseen liittyvissä asioissa.

Tarkastele Taulukko Lista

10 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

10 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy