Upea CLT-aitta tarjoaa terveellisen yösijan kesävieraille

Puu on rakennusteknisiltä ominaisuuksiltaan erinomainen rakennusmateriaali. Puu on samalla ikiaikainen, mutta myös nykyaikainen ja fiksu rakennusmateriaali. Hirsitalo on tunnetusti terveellinen, turvallinen ja toimiva. CLT-talo on kuin pidemmälle jalostettu hirsitalo. Hirsitaloon verrattuna CLT-talo on ilmatiiviimpi ja modernimpi. CLT eli Cross Laminated Timber koostuu nimensä mukaisesti ristiinliimatuista puukerroksista.

CLT-elementti on tulevaisuuden rakennusmateriaali. CLT-levy tarjoaa monia etuja tavanomaisiin rakennusmateriaaleihin verrattuna. CLT-rakentaminen on ympäristöystävällinen ja vastuullinen rakennustapa. CLT-elementti omaa erinomaiset rakenteelliset ominaisuudet ja se on kevyempää kuin betoni ja tiili. CLT-rakentaminen on helppoa ja nopeaa. CLT omaa lyhyen pystytysajan, helpon asennettavuuden ja korkean esivalmistusasteen erinomaisella työstötarkkuudella. Tämä kuiva massiivipuinen rakennusmateriaali on hengittävä ja omaa miellyttävän ja terveellisen sisäilman.

Pihatukun Salvos CLT-rakennukset ovat huippusuunnittelijoiden suunnittelemia, käytännöllisiä ja toimivia CLT-unelmia. Valikoimasta löytyy upeita ja moderneja CLT-aittoja, jotka sopivat saumattomasti niin moderniin kaupunkiympäristöön kuin perinteiseen mökkimaisemaankin. Valikoiman CLT-aitat on valmistettu 80 millimetrin vahvuisista CLT-elementeistä, jotka ovat valmiiksi aukotettuja ja kahteen kertaan hiottuja. Ekologinen CLT-elementti omaa painumattoman rakenteen ja luonnollisen puun hengittävyyden. Pihatukun myymien CLT-rakennusten CLT-elementtien pintamateriaalina on kuusi. Kuusi on hyvä materiaali kuultovärjätyssä pinnassa, koska se ei kellastu tai muutu punertavaksi samalla tavalla kuin mänty. Trendikäs Salvos CLT-aitta käsitellään kuultavalla pintakäsittelyllä, jolloin puun esteettinen kauneus tulee upeasti esille niin sisä- kuin ulkopinnoissa. CLT-aitat sisältävät jämäkän pontatun lankkulattian, joka ei taivu suurenkaan porukan alla.

Valoisat Salvos CLT-aitat tuovat luonnon lähelle

Salvos CLT-aitta Vienon avarat ikkunat tuovat luonnon lähelle ja aitassa on mukava herätä luonnon ääniin auringonsäteiden vielä lämmittäessä kasvoja. CLT-aitta Vieno on modernin pelkistetty ja se soveltuu erinomaisesti niin kesävieraiden lisämajoitustilaksi kuin omaksi rauhoittumisen keskipisteeksi. 8,5 neliömetrin kokoisessa Salvos CLT-aitta Vienossa on isot ikkunat ja pulpettikatto, joka tuo oman lisänsä moderniin ulkonäköön. Suurempi 12 neliömetrin Salvos CLT-aitta Ruoko omaa vastaavasti pulpettikaton ja modernin ulkonäön. Monikäyttöinen Ruoko muuttuu tarpeen mukaan mainioksi kesäkeittiöksi, ystäväporukan seurustelupaikaksi tai rauhalliseksi yösijaksi. Sen pelkistetty ulkomuoto istuu vaivattomasti niin ranta- kuin metsämaisemaan ja suuret ikkunat valaisevat tilaa kauniisti.

Puhdaslinjainen ja valoisa Salvos CLT-aitta Aarnio ihastuttaa ensisilmäyksellä. Suuren päätyikkunan kautta luonto ja valo pääsevät vapaasti tulvimaan sisälle tähän viihtyisään harjakattoiseen aittaan. CLT-aitta Aarniosta muodostuu näin varmuudella pihapiirin viihtyisin paikka illanistujaisiin, rentoutumiseen tai vaikka viihtyisä majoitustila sukulaisille. Suurempi 13,3 neliömetrin kokoinen Salvos CLT-aitta Lahti omaa valtavan kokolasisen päätyseinän, joka on aitan persoonallisen ulkonäön salaisuus. Kokolasisen päätyseinän kautta voit seurata luonnon muuttuvaa maisemataulua ja rentoutuen viettää aikaa puhtaasta sisäilmasta ja luonnollisesta kosteustasapainosta nauttien. Harjakattoinen Lahti pystyy suuremman kokonsa turvin majoittamaan useampiakin ystäviäsi ja näin tarjota unohtumattomia clt-kokemuksia ja mainiot yöunet.

Pihatukun CLT-aitat sisältävät laajan toimitussisällön ja ne ovat varusteltavissa haluamallasi tavalla. Laaja perustoimitus sisältää kaiken mitä aitan rakentaminen vaatii. Halutessasi voit valita myös Täysi rakennus -toimituksen, joka sisältää laajan perustoimituksen ohella myös rakennuksen ikkunat ja ovet. Rakennuksen kätisyys on vaihdettavissa oman tarpeen mukaan. Rakennukset toimitetaan osissa säältä suojatussa tarvikepaketissa suoraan kotiisi tai muuhun rekka-autolla mentävään paikkaan. Ammattilaiset ovat suunnitelleet Pihatukun piharakennukset alusta alkaen niin, että ne ovat järkeviä niin rakenteiden, asennuksen kuin käytönkin suhteen. Haluamme, että onnistut projektissasi. Kun uuden CLT-aitan pohjatyöt on tehty pihallasi valmiiksi, aitan pystytys on nopeaa. Pihatukun CLT-aitat on helppo ja nopea asentaa perustyökaluilla ilman erityistaitoja. Salvos CLT-aitta on näin kerralla valmis sisältä ja ulkoa. Massiivipuisten CLT-elementtien pystytykseen tarvitaan avuksi nosturia noin tunnin ajaksi.

© 2020 Pihatukku Finland Oy
UPEA CLT-AITTA TARJOAA TERVEELLISEN YöSIJAN KESäVIERAILLE lisätty ostoskoriin