Lataa

Yritys

Miksi Pihatukku?
Hyödyllistä tietoa ja ohjeita
Asiakaspalvelu
Salvos Finland Oy

Pihatukku.fi - Salvoksen verkkokauppa

Pihatukku.fi on 100% suomalaisen, parhaimman AAA-luottoluokituksen omaavan Salvos Finland Oy:n omistuksessa oleva verkkokauppa. Teemme yhteistyötä pelkästään tunnetuimpien ja luotettavimpien tehtaiden sekä tuotevalmistajien kanssa. Keskitymme tuotevalikoimissa parhaaseen laatuun ja suosimme valinnoissamme kotimaisuutta.

Pihatukulla ja Salvoksella on kokemus yli 2 000 rakennuksen rakentamisesta ja toimittamisesta nollasta ja jopa sataprosenttisen valmiiksi. Vankan kokemuksen, ammattimaisen tuotekehityksen sekä monipuolisen osaamisemme ansiosta pystymme yksinkertaistamaan rakentamisen eri vaiheita tehden näin rakennusten asentamisesta helppoa ja nopeaa.

Kaikilla verkkokaupan tuotteilla on vähintään 12 kuukauden materiaalivirhetakuu, ja pisimmillään takuut ovat jopa 25 vuotta. Kaikki tuotteemme voidaan ostaa myös laskulla tai osamaksulla, jolloin näet ja koet tuotteen ennen maksua. Pisimmillään koroton ja kuluton maksuaika on jopa 3 kuukautta.

Isona teollisena toimijana ostamme kaikki tuotteet suoraan sopimustehtailta ja virallisilta maahantuojilta, jolloin saamme ne edulliseen hintaan. Tämä näkyy suorana säästönä kuluttajan kukkarossa. Kilpailukykyisten rahtisopimusten avulla tuotteet toimitetaan kustannustehokkaasti haluttuun paikkaan joka puolelle Suomea. Kustannustehokas ja nykyaikainen toimintarakenteemme takaa sen, että pihatukku.fi toimittaa tuotteet suoraan tehtailta kuluttajille takuulla edullisesti, nopeasti ja vaivattomasti.

pihatukku

© 2017 Pihatukku.fi