Lataa

MIKÄ PIHATUKKU?

Pihatukku Finland Oy on 100% suomalaisen, parhaimman AAA-luottoluokituksen omaavan Salvos Finland Oy:n omistuksessa oleva tytäryhtiö. Teemme yhteistyötä pelkästään tunnetuimpien ja luotettavimpien tehtaiden sekä tuotevalmistajien kanssa. Keskitymme tuotevalikoimissa parhaaseen laatuun ja suosimme valinnoissamme kotimaisuutta.

Osana isoa teollista toimijaa ostamme kaikki tuotteet suoraan sopimustehtailta ja virallisilta maahantuojilta, jolloin saamme ne edulliseen hintaan. Tämä näkyy suorana säästönä kuluttajan kukkarossa. Kilpailukykyisten rahtisopimusten avulla tuotteet toimitetaan kustannustehokkaasti haluttuun paikkaan joka puolelle Suomea. Kustannustehokas ja nykyaikainen toimintarakenteemme takaa sen, että pihatukku.fi toimittaa tuotteet suoraan tehtailta kuluttajille takuulla edullisesti, nopeasti ja vaivattomasti.

salvos

1. HELPPOUS

 • Tutustu 24 h
 • Tilaa vaivattomasti kotisohvalta
 • Asenna helposti ja nauti

Voit istua kotisohvallesi ja tutustua juuri silloin kun sinulle sopii toimiviin ja valmiiksi testattuihin laadukkaisiin tuotteisiimme, valita miellyttävimmän mallin ja tilata tuotteen. Toimitamme tilauksesi nopeasti, ja pian nautit jo uudesta hankinnastasi. Eikö kuulostakin helpolta?

2. EDULLISET HINNAT

Osanan isoa teollista toimijaa ostamme kaikki tuotteet suoraan sopimustehtailta ja virallisilta maahantuojilta, jolloin saamme ne edulliseen hintaan. Tämä näkyy suorana säästönä kuluttajan kukkarossa. Kilpailukykyisten rahtisopimusten avulla tuotteet toimitetaan kustannustehokkaasti haluttuun paikkaan joka puolelle Suomea. Kustannustehokas ja nykyaikainen toimintarakenteemme takaa sen, että Pihatukku.fi toimittaa tuotteet suoraan tehtailta kuluttajille aikaisempaa edullisempaan hintaan, nopeasti ja vaivattomasti.

3. NOPEAT TOIMITUKSET

Toimitamme varastotuotteet nopeasti, jopa 1–3 vuorokauden kuluttua tilauksestasi. Myös isommat ja monipuolisemmat tuotteet, esimerkiksi piharakennukset, toimitetaan nopeasti, pääsääntöisesti 1–4 viikon kuluttua tilauksestasi. Tarjoamme mahdollisuuden tilata tuotteet myös pidemmällä toimitusajalla.

Ilmoitamme tuotteiden toimitusajat tuotekorteilla. Kotiintoimituksen avulla tuotteet toimitetaan aina suoraan kotiisi tai haluamaasi paikkaan, suojapakkauksiin pakattuna, rekka-autotien päähän. Isommat paketit toimitetaan nosturiautolla, jolloin paketti saadaan nostettua suoraan loppusijoituspaikan viereen. Lähetämme sinulle seurantatunnuksen, jolla voit seurata tilauksen kulkua. Kotiinkuljetuksissa rahdinkuljettaja soittaa sinulle etukäteen ja sopii parhaiten sopivan jakoajankohdan suoraan kanssasi.

4. RISKITTÖMYYS JA KORKEA LAATU

Pihatukulla ja Salvoksella on kokemus yli 4 000 rakennuksen rakentamisesta ja toimittamisesta nollasta ja jopa sataprosenttisen valmiiksi. Vankan kokemuksen, ammattimaisen tuotekehityksen sekä monipuolisen osaamisemme ansiosta pystymme yksinkertaistamaan rakentamisen eri vaiheita tehden näin rakennusten asentamisesta helppoa ja nopeaa. Olemme tukenasi koko rakennusprojektin ajan.

Kaikilla tuotteillamme on vähintään 12 kuukauden materiaalivirhetakuu, ja pisimmillään takuut ovat jopa 25 vuotta. Kaikki tuotteemme voidaan ostaa myös laskulla tai osamaksulla, jolloin näet ja koet tuotteen ennen kuin sitä tarvitsee maksaa. Pisimmillään koroton maksuaika on jopa 3 kuukautta.

5. ASIAKASPALVELU

Pihatukun asiakaspalvelu auttaa kaikissa kysymyksissäsi. Olipa kysymyksessä tuotetietoihin, maksutapaan, toimitustapaan, asennukseen liittyvä kysymys tai mikä tahansa mieltä askarruttava asia, asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Puhelinpalvelumme sekä verkkokaupan chat ovat avoinna arkisin klo 9–17. Voit laittaa meille myös sähköpostia osoitteeseen [email protected]

6. MONIPUOLISET MAKSUTAVAT

Käytössämme on monipuoliset maksu- ja osamaksutavat. Pihatukku.fi -verkkokaupassa maksaminen onnistuu helposti verkkopankkimaksuna, luottokortilla tai laskulla/osamaksulla. Teemme yhteistyötä tunnettujen ja luotettavien rahoituslaitosten (esimerkiksi OP:n ja Svea Ekonomin) kanssa ja olemme neuvotelleet edulliset rahoitusluotot verkkokaupastamme tehtäville ostoksille. Kaikissa osamaksuvaihtoehdoissa voit itse vaikuttaa millaisella takaisinmaksuaikataululla ja summilla maksat ostostasi ja saat tuotteet käyttöösi ennen niiden maksamista.

Op-rahoitus   

PIHATUKKU RAHOITUS

 

 • 2500 – 50 000€ summalle
 • 3 kuukauden koroton ja kuluton maksuaika
 • Takaisinmaksuaika jopa 10 vuotta

Pihatukusta voit ostaa jopa 3 kuukauden korottomalla maksuajalla, jonka jälkeen lasku voidaan maksaa kerralla pois ilman korkokuluja, tai jatkaa maksua sopivissa kuukausierissä.

Rahoitushakemuksen voi tehdä suoraan verkossa ja rahoitus myönnetään ilman vakuuksia. Rahoituspäätös haetaan etukäteen luotonantajan (Pihatukku-rahoitus/OP) verkkopalvelussa. Rahoitushakemuksen pääset täyttämään täällä: Pihatukku rahoitus

Rahoituspäätös tulee muutamassa minuutissa, jonka jälkeen voit palata verkkokauppaan viimeistelemään tilauksesi valitsemalla ostoskorissa maksutavaksi Pihatukku rahoitus. Huom. Rahoitushakemuksen tekeminen on ilmaista. Hyväksytty rahoituspäätös ei velvoita vielä ostamiseen, vaan tilaus tehdään loppuun vasta tämän jälkeen. Käyttämättä jätetty rahoitus ei aiheuta minkäänlaisia kuluja.

Rahoitushakemus, takaisinmaksuaikataulu ja haettavan luoton määrä määritetään hakemuksella. Voit lyhentää lainaa haluamillasi summilla, kuitenkin minimissään 1,2 % rahoitettavasta summasta kuukausittain. Esimerkiksi 10 000 euron lainasta lyhennettävä minimisumma on 120 euroa kuukaudessa. Lainan perustamismaksu on 0 euroa.

Lainan minimimäärä on 2 500 euroa ja maksimäärä 50 000 euroa. Pihatukku-rahoituksen tarkemmat tiedot ja ehdot ovat luettavissa rahoitushakemuksen avaussivulla.

SVEA ERÄMAKSU

 • 5000€ asti
 • 3 kuukauden koroton ja kuluton maksuaika
 • Maksuaikaa 36 kk saakka

Svea erämaksulla et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Osamaksu-/rahoituspäätös myönnetään suoraan verkkokaupan kassalla henkilötunnusta käyttäen. Svea erämaksu on helppo ja turvallinen.

Erämaksu maksetaan takaisin kuukausierissä, jotka sisältävät koron maksamattomalle pääomalle, perustamis- ja käsittelykulun sekä luoton lyhennyksen. Kuukausierän suuruus määräytyy valitun maksuajan perusteella.

 

Esimerkkilaskelmia todellisesta vuosikorosta:

Luotto 1 000 €, maksuaika 3 kk.

Luottokustannukset: aloitusmaksu 5 € ja luottokorko 0,0 %.

Luottokustannukset yhteensä 0 €, todellinen vuosikoro 3,05 % ja Kuluttajansuojalain mukainen luottohinta on 1 000 €.

Erämaksun perustamiskulu laskutetaan ensimmäisen laskun yhteydessä.

 

Luotto 1 000 €, maksuaika 12 kk. 

Luottokustannukset: aloitusmaksu 5 € ja luottokorko 19,95 %.

Luottokustannukset yhteensä 116,33 €, todellinen vuosikoro 22,93 % ja Kuluttajansuojalain mukainen luottohinta on 1 116,33 €.

Erämaksun perustamiskulu laskutetaan ensimmäisen laskun yhteydessä.

 

Tutustu etukäteen luoton ehtoihin ja tallenna ja/tai tulosta Erämaksun yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

 

SVEA LASKU 

 • 5000€ asti 
 • Vähintään 14 päivää maksuaikaa 
 • Mahdollisuus muuttaa luotoksi 

Verkkokaupasta ostaminen laskulla on vaivatonta. Et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia, pelkkä henkilötunnus riittää. Kun valitset kassalla maksutavaksi Svea laskun, saat tilauksesta laskun, jonka voit maksaa vasta saatuasi tilauksen. Näin voit esimerkiksi ostaa tarvitsemasi tuotteen palkkapäivää odottamatta. 

Lasku on turvallinen, kätevä ja joustava maksutapa – halutessasi voit myös muuntaa laskun ostoluotoksi ja maksaa summan sinulle sopivissa kuukausierissä. 

 

Laskun muuttaminen luotoksi 

Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku luotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät luoton tarkemmat luottoehdot. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti. 

Luoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai [email protected] Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin https://www.svea.com/fi/fi/tietoa-meista/sopimusehdot/. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi. 

© 2021 Pihatukku Finland Oy