Lataa

Asiakaspalvelussa huoltokatko. Yhteydenotot ainoastaan sähköpostilla: [email protected]

Aurinkopaneelit mökille on ekoteko!

Aurinkoenergian edut ympäristön näkökulmasta

Aurinkopaneelit

Aurinkoenergia on taloudellinen ja helppo tapa saada sähkö hyötykäyttöön. Etenkin syrjäisillä alueilla on paljon helpompaa hankkia aurinkosähköjärjestelmä kuin liittyä sähköverkkojärjestelmään. Sen lisäksi, että aurinkoenergia on lompakolle ystävällinen, helppo sähkömuoto, sillä on lukuisia ympäristöllisiä etuja. Aurinkosähkön käyttäminen on oikea ekoteko.

Aurinkoenergia on uusiutuva energianlähde

Aurinkoenergia on uusiutuva energianlähde. Aurinko tuottaa valtavat määrät energiaa, joka ei käytännössä katsoen koskaan lopu. Vaikka auringon energia hyödynnettäisiin kuinka tehokkaasti, ei ole vaaraa siitä, että kuluttaisimme sitä loppuun. 

Aurinkoenergia on aina saatavilla

Aurinkoenergia on aina saatavilla; aurinko säteilee energiaansa joka päivä. Toki toisinaan on pilvisiä päiviä, jolloin aurinkopaneelit eivät saa niin tehokkaasti kerättyä auringon säteilyä, mutta yleisesti ottaen auringon energia pystytään hyödyntämään hyvin. Aurinkoenergia on kasvava energiamuoto myös meillä Suomessa, jossa talvi on pitkä ja pimeä.

Aurinkopaneelit ovat pitkäikäisiä

Nykyteknologian kehittämät aurinkopaneelit ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä. Oikein käytettynä aurinkopaneeli säilyy hyvänä jopa 30 vuotta. Näin ollen ympäristö ei kuormitu siitä, että aurinkosähköä käyttääkseen jouduttaisiin jatkuvasti vaihtamaan osia uudempiin. 

Ei tuota hiilidioksidipäästöjä

Ilmastonmuutoksen haitat ovat nähtävissä jo tänä päivänä. Hiilidioksidipäästöt ovat yhtenä suurena tekijänä edistämässä ilmastonmuutosta. Aurinkoenergia ei tuota hiilidioksidipäästöjä, joten aurinkoenergian käyttäminen on keino hillitä ilmastonmuutosta. Käyttämällä aurinkoenergiaa kannat kortesi kekoon hyvinvoivan maapallon puolesta!

Kyllä kiitos - meille myös aurinkoenergiaa!

Helppo ratkaisu on hankkia valmis aurinkoenergiajärjestelmä, joka sisältää käytännössä kaiken, mitä tarvitset aurinkoenergian valjastamiseen kodinkoneiden käytettäväksi. PihaTukku on suunnitellut erilaisia paketteja sen mukaan, minkälainen on tarve ja käyttötarkoitus.

Jos tarkoituksena on saada sähköt mökkiin, mökin koosta ja käyttötarpeesta riippuen tulee valita sopivan kokoinen järjestelmä. PihaTukusta löydät aurinkoenergiajärjestelmän koossa S, M tai L. 
Jos olet epävarma sopivan paketin valinnasta, ota yhteyttä PihaTukun asiakaspalveluun lähettämällä sähköpostia [email protected] tai soittamalla 0104409144 (ma-pe 9-17). 

© 2021 Pihatukku Finland Oy